Normativa ciclista del parque de Collserola Barcelona


Normativa ciclista del parque de Collserola Barcelona
El parque de Collserola es el pulmón de Barcelona, está ubicado en la zona norte de la ciudad y separa la ciudad de Barcelona con Sant Cugat del Vallés. El parque de Collserola está siendo cada día más usado para personas que hacen deporte en él. Ciclistas y atletas han invadido este parque y se lo han hecho suyo, para que este parque no se degrade deberemos seguir una serie de normas para los ciclistas que comentamos a continuación.
Instrucciones
  1. Se prohibe el uso del parque de Collserola como espacio para realizar cursas ciclistas. También está prohibida la organización de cursas ciclistas de cualquier índole.
  2. Las bicicletas no podrán circular a más de 20 kilómetros por hora en el parque de Collserola.
  3. La circulación de las bicicletas queda limitada a caminos y pistas de 3 o más metros de anchura y en caminos señalizados para tal efecto.
  4. Se puede circular en bici por el parque de Collserola por la red viaria básica. Que son pistas especialmente acondicionada para la práctica ciclista.
  5. Esplicitamente se prohibe la circulación por rietas o caminitos de menos de 3 metros de anchura.
  6. Si deseas leer más artículos parecidos a normativa ciclista del parque de Collserola Barcelona, te recomendamos que entres en nuestra categoría de La bicicleta o te suscribas a nuestro boletín de novedades.
Consejos
  • Los ciclistas deberán ceder el paso al resto de usuarios del parque.
  • Las entidades autorizadas podrán multas a los ciclistas que no sigan estas normas.

Comenta, opina, pregunta sobre normativa ciclista del parque de collserola barcelona:


6 comentarios


09-09-2013 dice:
¿Cuándo prohibirán fumar por Collserola? Estoy harto de ver a gente fumando en zonas muy peligrosas. Eso si hace daño y es un verdadero peligro.
11-12-2012 dice:
Ricard i Óscar, tota la raó! Óscar diria que se qui eets xp, Ricard, si vols agregam al feisbuuk i fem una sortideta Fer Off-Road Gabucio
04-12-2012 dice:
Manels desprotegits de que¿?, com si anessim disposats a atropellar a tothom, es cert que baixem a certa velocitat, pero sempre que hi ha un peato, almenys jo, freno i passo amb cuidado per el costat. Més d'un cop m'he trobat amb caminades populars i absolutament ningu se ma queixat de res ... sincerament si et sents desprotegit quan algu passa per el teu costat en bici ... també hauries d'anar amb compte amb els porcs senglars que son molt mes perillosos
04-12-2012 dice:
Jo faig Descens i no penso reduir la velocitat, ho sento, està clar que si em trobo excursionistes pasaré normal i els saludaré, res més. El DownHill és la meva vida i no crec que les bicis fagin tant impacte ambiental així que... És tot, un salut.
03-12-2012 dice:
Manel, soc ciclista abitual pel parc de Collserola i per la meva part t'asseguro que jo mai he faltat el respecte a ningú. Ni jo ni cap de la meva colla. Que hi ha gent "Borde" si, com a tots llocs. I mira, practiquem un esport que requereix anar ràpid, mala sort, una altra cosa és saber on podem anar ràpid i quan. Jo faig "Downhill" i no tinc perquè reduir la velocitat tant com per parar-me per deixar-vos pas en segons quins llocs, caminets d'aquests curts fets per fer descens. Si la gent es fica a les trialeres i camins per on passem els "bikers" és el vostre problema. No el nostre. Respecte i consideració de tots i per a tots. Nosaltres també volem disfrutar d'una mica d'adrenalina. Si no, on anem?
03-11-2011 dice:
Els ciclistes al Parc de Collserola no respecten els vianants. Baixan a molta velocitat i, a més a més, demanan el pas. No hi ha cap mena de control per part de les autoritats i els vianants ens trobem desprotegits.
Vídeos destacados
Disney y princesas Abrir huevos Kinder Defensa Personal Consejos para los caballos